Tjänster

Belysning

Vårt ljustteam är ständigt i framkant med sitt kunnande. Vi har lång erfarenhet & bred kunskap inom området och samarbetar med ljusdesigners, arkitekter & inredningshus.

Bostäder

Vi levererar kompletta lösningar i samband med nybyggnation/ombyggnad av villor och lägenheter. Våra arbeten ger möjlighet till rotavdrag.

Knx/Smarta hem

Vår personal som arbetar med KNX installationer är utbildade och certifierade.
Här utför vi lösningar från planering, installation samt programmering. Önskar ni andra lösningar? Vi arbetar ständigt med de mest förekommande systemen på marknaden.

Butiker

Vi levererar kompletta lösningar till er verksamhet. Allt inom kraft, belysning, nätverk, ljud, bild, larm och kameraövervakning.

Industri

Vi utför kompletta installationer för en fungerande anläggning. Vi tillhandahåller kraft, belysning, nätverk, passersystem, larm och kameraövervakning.

Svagström

Porttelefoner, passersystem, bokningssystem, larm och kameraövervakning. Vi har kompetens inom samtliga områden.

Elbilsladdning

Vi utför kompletta installationer av elbilsladdare. Bland våra kunder finns allt från företag & bostadsrättsföreningar till privatpersoner.

Nätverksinstallation

Vi levererar komplett datainstallation. Vi gör allt från projektering till färdigt nät. Vi erbjuder även wi-fi lösningar till såväl kontor & butik som bostäder.